Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Sirop De Soc La Rece

Sirop De Soc La Rece

Zahar 1 kg, apa 1 l, flori de soc 20 buc, lamaie 4 buc. Siropul de soc e o băutură minunată pe se spală florile de soc de în apă rece de insecte şi alte impurităţi, şi se scutură.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Sirop de soc preparat la rece. Acoperiti cratita cu un capac si o puneti la frigider 4 zile pentru ca florile sa se macereze la rece. Pentru că stă foarte bine peste iarnă și îmi aduce bucuria primăverii în cele mai reci zile.

Sirop De Soc Cu Portocale Si Lamai Presat La Rece Delicium 440 Ml Emag Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.emag.ro/sirop-de-soc-cu-portocale-si-lamai-presat-la-rece-delicium-440-ml-s-5/pd/DCQVR7MBM/
Da' toate au o vreme si sa fiu sigura ca ai mei ciubiti nu ma vor lovi cu vreo doleanta de nu o. Ingrediente pentru sirop de soc. Florile de soc le scufundam in apa rece, le lasam la scurs, apoi le rupem coditele.

Este un sirop plăcut, parfumat și este realizat doar din florile de soc ce apar la începutul verii.

Se adauga florile de soc , acoperim cratita si inchidem focul. Sirop de soc, bautura racoritoare ce nu ar trebui sa ne lipseasca din frigider in aceasta perioada dar evident, va recomand sa pregatiti si pentru iarna, astfel ne vom putea bucura tot anul de minunata aroma a socului. Va recomand si siropul de soc la rece, fara fierbere si renumita socata, bautura.

A doua zi se strecoara siropul si se pastreaza in sticle la rece. Dacă vă place aroma de soc si e musai sa va placa, trebuie sa incercati reteta de sirop de soc presat la rece. Nu uita să te abonezi la canalul lecturi și arome și să apeși ca să afli imediat ce public un nou videoclip!

Pin On Bucatarie
vizitati articolul complet aici : https://www.pinterest.com/pin/188658671867827744/
Florile de soc se spala atent sub jet de apa — aveti grija sa nu scuturati florile de pe crengute. Sirop de soc se poate face de oricine, acasă. Odată adăugate în cratiță, florile vor ramane sub capac pret de 4 zile, la frigider.

Florile de soc au diverse beneficii asupra sanatatii, pot trata alergiile si tulburarile respiratorii.

Trebuie sa se macereze la rece pentru a transfera siropului toata aroma lor. Florile de soc au diverse beneficii asupra sanatatii, pot trata alergiile si tulburarile respiratorii. 40 flori de soc 3 kg zahar 5 lamai 3 l apa.

Se pune apa peste ele si se fierb 10 minute de cand se atinge punctul de fierbere, apoi se lasa sa se raceasca. Florile de soc au diverse beneficii asupra sanatatii, pot trata alergiile si tulburarile respiratorii. Pregatim ingredientele si spalam florile de soc cu apa rece.

Sirop De Soc La Rece Bucataresele Vesele Reteta Sirop La Rece
vizitati articolul complet aici : https://www.bucatareselevesele.ro/retete-culinare/conserve-si-muraturi/sirop-de-soc-la-rece.html
Datorită acestei metode de preparare (la rece) este necesară utilizarea acidului salicilic (substanța activă din aspirină) ca și conservant, este cel mai putin. Mici, dantelate si aromate florile de soc au. Nu uita să te abonezi la canalul lecturi și arome și să apeși ca să afli imediat ce public un nou videoclip!

Florile de soc le scufundam in apa rece, le lasam la scurs, apoi le rupem coditele.

Va recomand si siropul de soc la rece, fara fierbere si renumita socata, bautura. Acoperiti cratita cu un capac si o puneti la frigider 4 zile pentru ca florile sa se macereze la rece. 40 flori de soc 3 kg zahar 5 lamai 3 l apa.

Posting Komentar untuk "Sirop De Soc La Rece"