Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ghetarul De La Scarisoara

Ghetarul De La Scarisoara

In pestera scarisoara sau ghetarul de la scarisoara se gaseste cel mai mare ghetar subteran din romania. O poteca ingusta sapata in stanca si cateva scari metalice ancorate in pereti inlesnesc coborarea celor 48 m cat masoara adancimea avenului.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Peștera scărișoara sau ghețarul de la scărișoara adăpostește cel mai mare ghețar subteran din românia. Targul de fete de pe muntele gaina. Blocul de gheata de la scarisoara are, potrivit unor sondaje efectuate cu ajutorul unui radar pentru a se vedea care este structura ghetii in profunzime primele mentionari despre ghetarul scarisoara ca obiectiv turistic au fost facute in 1847 si 1857, unde se arata echiparea cu scari de lemn a avenului de.

Pestera Scarisoara Pe Final De Iarna Another Milestone
vizitati articolul complet aici : https://anothermilestone.eu/pestera-ghetar-scarisoara-pe-final-de-iarna/
Doresti sa te cazezi in apropiere de pestera ghetarul de la scarisoara? The comprehensive travel guide to peştera ghetarul de la scărişoara. De aici îi vine și numele de „ghețar iar „scărișoara provine de la comuna scărișoara situată 16 km mai jos, de care aparținea administrativ în vremea când a fost numită astfel.

Gheţarul, cu un volum de aproximativ 27.000 metri cubi şi cu o grosime medie de 22 de metri este, după ultimele cercetări, cel mai mare din europa.

Pestera ghetarul de la scarisoara se intalneste la o altitudine de 1.165 de metri si ascunde in grotele sale 80.000 de metri cubi de gheata. De aici îi vine și numele de „ghețar iar „scărișoara provine de la comuna scărișoara situată 16 km mai jos, de care aparținea administrativ în vremea când a fost numită astfel. Un drum de 37 de km a crescut turismul la ghetarul de la scarisoara.

Specialistii estimeaza ca, in cel mult 100 de ani, formatiunea de gheata ar putea ca sa vezi ghetarul de la scarisoara, e de ajuns sa apelezi la localnicii din satul arieseni, in judetul alba. Nu se cunoaste cu exactitate data la care a fost descoperita, dar prima mentiune a acesteia dateaza din 1847. O poteca ingusta sapata in stanca si cateva scari metalice ancorate in pereti inlesnesc coborarea celor 48 m cat masoara adancimea avenului.

Ghețarul De La Scărișoara Ave Alba
vizitati articolul complet aici : https://avealba.ro/de-vizitat-in-alba/ghetarul-de-la-scarisoara/
Peștera scărișoara sau ghețarul de la scărișoara adăpostește cel mai mare ghețar subteran din românia. Puteti fugi de ea in inima muntilor, in pesterile racoroase din apuseni. De aici îi vine și numele de „ghețar iar „scărișoara provine de la comuna scărișoara situată 16 km mai jos, de care aparținea administrativ în vremea când a fost numită astfel.

Położona jest w górach bihor w regionie nazywanym apuseni.

Multi dintre ei te duc cu masina cale de 10. O poteca ingusta sapata in stanca si cateva scari metalice ancorate in pereti inlesnesc coborarea celor 48 m cat masoara adancimea avenului. O potecă îngustă săpată în stâncă și câteva scări metalice ancorate în pereți înlesnesc coborârea celor 48 m cât măsoară adâncimea avenului.

Targul de fete de pe muntele gaina. Top things to do in peştera ghetarul de la scărişoara. Acest aspect se datorează în primul rând ghețarului permanent ce se află aici.

Peștera Ghețarul De La Scărișoara Munții Apuseni Ana Maria Popescu
vizitati articolul complet aici : https://anamariapopescu.ro/pestera-ghetarul-de-la-scarisoara-muntii-apuseni/
Pestera ghetarul de la scarisoara, vizitata anual de peste 10.000 de turisti, inchisa pentru inlocuirea scarilor de acces. Peștera scărișoara sau ghețarul de la scărișoara adăpostește cel mai mare ghețar subteran din românia. See sample itineraries, get tips from other travelers, and find out where to stay on your trip.

Pestera ghetarul de la scarisoara se intalneste la o altitudine de 1.165 de metri si ascunde in grotele sale 80.000 de metri cubi de gheata.

Nu se cunoaste cu exactitate data la care a fost descoperita, dar prima mentiune a acesteia dateaza din 1847. Peștera scărișoara sau ghețarul de la scărișoara adăpostește cel mai mare ghețar subteran din românia. De aici îi vine și numele de „ghețar iar „scărișoara provine de la comuna scărișoara situată 16 km mai jos, de care aparținea administrativ în vremea când a fost numită astfel.

Posting Komentar untuk "Ghetarul De La Scarisoara"